Logo PolenReisburo
 
     
   
     
   

EXCURSIES

  AUSCHWITZ BIRKENAU
De plek waar de grootste massamoord in de geschiedenis van de mensheid heeft plaats gevonden. Omdat Auschwitz het grootste vernietigingskamp uit zijn tijd was, geldt het als symbool voor de Holocaust.
Auschwitz-Birkenau (1941 - 1945) was het grootste concentratiekamp van nazi-Duitsland . Gelegen in het door de Duitsers bezette zuiden van Polen, verkreeg haar naam aan de nabijgelegen stad Auschwitz, gelegen ongeveer 60 kilometer van Krakau, en 280 kilometer van Warschau. Het complex bestond uit drie hoofdkampen: Auschwitz I - het administratief centrum, Auschwitz II (Birkenau) - een vernietigingskamp, en Auschwitz III (Monowitz) - een werk kamp.
MEER INFORMATIE
 
       
Wieliczka Zoutmijnen   WIELICZKA ZOUTMIJNEN
De zoutmijn Wieliczka is een van de oudste mijnen ter wereld die nog steeds in werking is en staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Een ondergrondse route van 3,5 km leidt door een ongelooflijke wereld van zouten gangen, kamers en zalen met unieke beelden. Het meest bewonderingswaardig is de H.Kinga Kapel op 101 meter diepte, gehouwd uit het stenen zout er bevinden zich zelf kroonluchters van zouten kristallen en standbeelden van zout.
MEER INFORMATIE
 
       
  STADSWANDELING
Een fantastische wandeling met de belangrijkste beziens-waardigheden, de geschiedenis van Polen, leuke feiten, ongebruikelijke symbolen en tradities, alle opgenomen in een leuke wandeling met een professionele en deskundig gids. De oude stad heeft zijn schoonheid te danken aan zijn oorspronkelijke middeleeuwse straat , prachtige architectuur en de unieke sfeer dat Krakau onderscheid van de rest van Polen.
MEER INFORMATIE
 
       
Schindlers List Tour Krakow   SCHINDLERS LIST
Wandel door de straten en ontdek de wonderlijke geschiedenis van een bijna volledig uitgestorven Joodse cultuur in Krakau. Onze tocht volgt het verhaal van Oscar Schindler's Krakau, welke verfilmd is door Steven Spielberg in zijn bekroonde ' Schindler's List " en kijken we naar de scènes uit de film op de plaatsen waar ze werden gefilmd!
MEER INFORMATIE
 
       
Bike Tour Krakau   FIETSTOUR KRAKAU
Fiets samen met een lokale Engelstalige gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een van onze onvergetelijke tours in Krakau. Tijdens de tweede wereldoorlog is de stad bijna helemaal bespaard gebleven. Je kijkt je ogen uit van alle bezienswaardigheden. Op elke straathoek is wel iets te zien of te beleven. De binnenstad is al een attractie op zich met talloze prachtige kerken, stadspaleizen, koopmanshuizen en andere rijkversierde gebouwen. Tijdens onze tours in Krakau zal de gids je alles vertellen over deze fantastiche stad, de historie, de architectuur en nog veel meer. Ook zal onze professionele gids nog veel tips geven over wat je nog meer kan doen tijdens de rest van je verblijf.
MEER INFORMATIE
 
 
       
       
 
Menu


> Home

> Over ons

> Privacy

> Disclaimer

> Cookies

> Copyright

> Stedenreizen

> Excursiereizen


> Contact


Reizen


> Stedentrip Krakow

> Stedentrip Krakow & Warschau

> Excursiereis Krakow & Auschwitz

> Groepsreis Krakow


> Losse excursies