Logo PolenReisburo
 
     
   
     
   

OVER ONS

Polenreisburo.nl lid van het ANVR en deelnemer bij het SGR en de online specialist voor reizen naar Polen wij bieden u de kans om het land werkelijk te ervaren. Polenreisburo.nl informeert en adviseert en heeft een aanbod van geselecteerde hotels in van 3 tot 5 sterren en biedt daarnaast diverse excursies aan zoals een bezoek aan Auschwitz Birkenau, Wielickza Zoutmijnen en een stadswandeling onder leiding van een gids.
Polenreisburo.nl biedt one-stop-shopping: u vindt bij ons informatie over de stad en over onze hotels en u kunt profiteren van de meeste recente aanbiedingen en zijn er volop tips. Alle reizen zijn zeer scherp geprijsd! Wij werken rechtstreeks met de vervoerders, hotels en de bieden zelf de excursies aan. Kortom een echte specialist!

Polenreisburo.nl is een activiteit van Poland Travel BV, een Nederlandse reisorganisatie met meer dan 10 jaar ervaring in gespecialiseerde reizen binnen Europa en staat als handelsnaam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57332517.

Tevens werkt Polenreisburo.nl als reisorganisatie samen met het Pools bureau voor Toerisme,, zie: www.polen.travel

Polenreisburo.nl is de grootste aanbieder voor reizen naar Polen vanuit Nederland en Belgie.
In 2015 heeft onze reisorganisatie de eerste plaats behaald in de categorie 'Reizen & Vrije tijd' bij de Nationale Thuiswinkel Awards.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs dat is Polenreisburo.nl


Wat zeggen klanten over ons:

"Hartelijk dank voor de goede organisatie voor onze reis naar Krakow. Alles verliep goed en we hebben genoten! Trouwens , een prachtig hotel op een uitstekende locatie!" Marianne van L.

"De reis is prima verlopen. Het hotel was heel goed en met een luxe ontbijt. Ook de transfer van vliegveld naar hotel en vice versa verliep soepel. Krakau is ons ook heel goed bevallen als stad/stedentrip. Dank voor de goede zorgen." Ineke H.

"We hebben het bijzonder fijn gehad in Polen.Alles liep op rolletjes,je hebt het uitstekend geregeld allemaal.
Krakau voldeed aan de verwachtingen,prachtige stad,prachtig park in wintertooi.
" Charlotte R. 
       
       
 
Menu


> Home

> Over ons

> Privacy

> Disclaimer

> Cookies

> Copyright

> Stedenreizen

> Excursiereizen


> Contact


Reizen


> Stedentrip Krakow

> Stedentrip Krakow & Warschau

> Excursiereis Krakow & Auschwitz

> Groepsreis Krakow


> Losse excursies